Saimaa Central Park on täynnä tekemisen mahdollisuuksia meille kaikille

Urpolan luontopolku.

Tutustu järviluonnon elämään

Metsällä ja luonnolla on rauhoittava vaikutus mielialaan ja se nopeuttaa muun muassa stressistä palautumista. Central Parkissa lähiluonto on kivenheiton päässä keskustasta, joten sinne on helppo ja nopea suunnata vaikka aikaa olisikin vain rajallisesti. Tutkimusten mukaan metsässä oleskelu laskee sydämen sykettä ja verenpainetta nopeasti. 

Elämysten äärelle on lyhyt matka

Aina ei tarvitse vaeltaa kauimmaiseen korpeen, jotta voi nauttia luonnosta täysin rinnoin. Central Parkin luonnossa voit esimerkiksi piristyä aamu-uinnilla, päästää luovuutesi valloilleen kävelykokouksessa ja nostattaa illalla sykkeet hikilenkillä tai kuntolaitteilla.

Ilmakuva Mikkelin Kaihulta.

Ota kaverit mukaan ja tule porukalla

Central Parkin alueella on erinomaiset mahdollisuudet pitää hauskaa kaveriporukalla, tai vaikka yrityksen virkistyspäivää viettäen. Ryhmille on mm. seuraavia palveluita tarjolla: tulistelua kodassa, käsityökursseja, luontopolulla samoilua, ravintola ja -kahvilapalvelut, kokoustiloja, uintia, melontaa ja suppailua.

Ryhmä Kenkäverossa.

Tee kulinaristinen seikkailu

Anna itsellesi lupa herkutella ja nauttia niin arkena kuin juhlapäivänäkin. Central Parkista löytyy Mikkelin kulinaristiseen A-ryhmään kuuluva Kenkävero.
Kenkäveron ylpeys on huolella valikoidut lähialueen raaka-aineet, pappilan tyyliin sopivat ajanhenkiset, suomalaiseen makuun sopivat menut sekä omassa leipomossa käsin leivotut leivonnaiset. Voit piipahtaa yksin tai ystäväsi kanssa ympäri vuoden lounaalle, kahville tai vaikkapa virkistävälle viinille. 

Kenkäveron lohirieska.

Vuokraa välineet ja lähde liikkeelle

Alueen vuokravälineyritykset sekä kaupungin kirjasto tarjoavat vuokravälineitä, jos haluat esimerkiksi meloa, suppailla, tai talvella lumikenkäillä. Voit myös pelata frisbeegolfia, petankkia tai mölkkyä. Mahdollisuuksia on lajiin katsomatta aina puolesta tunnista koko päivän aktiviteetteihin.