Mikkelipuisto - iloa kaikille aisteille

Mikkelipuisto on monipuolinen puutarhamatkailukohde keskellä vehreää luontoa, vain kivenheiton päässä Mikkelin keskustasta!

Mikkelipuisto tarjoaa nähtävää ja koettavaa iästä riippumatta. Tule ihastelemaan lumoavan kauniita mallipuutarhojamme rauhassa kierrellen tai viettämään aktiivista kesäpäivää puistomiljöössä.

Mikkelipuiston palvelut ovat toistaiseksi tauolla, mutta alue on avoinna. Pysäköintitilaa on reilusti ja alueella on hienoja paikkoja vaikka kesäiselle piknikille!

Matkaa Mikkelin torilta Mikkelipuistoon on 1,8 kilometriä.

Mikkelipuistosta suosittelemme Saimaa Central Parkin kävijöille:

Tervetuloa Mikkelipuistoon

Mikkelipuistossa on kaikille kivaa tekemistä.

Mikkelipuistosta löydät tekemistä ja ihasteltavaa koko perheelle. Lapset pääsevät kirmailemaan puiston nurmilla tai kiipeilemään leikkipuiston telineissä sillä aikaa kun perheen aikuiset ammentavat idealaarin täyteen kierrellen hurmaavissa mallipuutarhoissa. Tervetuloa viihtymään!
 

Lapset viihtyvät Mikkelipuiston leikkipaikalla.

Meillä voit parkkeerata ilmaiseksi auton ja pyörän, sähköauton voit laittaa vierailusi ajaksi latautumaan. Sähköautojen latauspisteitä löytyy 2 kpl. Mikkelipuistoon on kävijöillä aina vapaa pääsy, joten mallipuutarhoihin tutustuminen onnistuu oman aikataulusi mukaan.