Saimaa Central Parkissa on palveluja joka lähtöön

Joulupukin piilopirtti Kenkäveron puutarhassa

Joulupukin piilopirtti Kenkäveron puutarhassa

Joulupukki viettää kesälomansa Kenkäveron puutarhassa sijaitsevasta vanhassa saunasta korjatussa piilopirtissään. Kesällä hän ei kiirehdi niin kuin joulun aikaan. Piilopirtillä hän hoitaa puutarhaa, käy kalastamassa, syö hyvää ruokaa (välillä liikaakin) ja istuskelee pappilan puutarhassa jutustelemassa tonttujen ja puutarhassa tapaamiensa vierailijoiden kanssa. Onpa joku nähnyt pukin Tornimäellä laskettelemassakin, mikä on sikäli outoa että kesällä ei ole lunta.
Joulupukkia harvoin tapaa kuitenkaan piilopirtissä, koska hän touhuilee omia puuhiaan. Piilopirtti on kuitenkin yleisölle avoinna toukokuusta syyskuun loppuun Kenkäveron aukioloaikoina. Vapaa pääsy.

Kenkäverossa on ryhmille tarjolla käsityökursseja

Vaikkei Joulupukki varsinaisesti töitä kesäisin teekään, puuhastelee hän mielellään käsitöiden parissa, se kun kuulemma saa hänet hyvälle tuulelle. Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla Joulupukin suosikkijuttuja, kuten vaikkapa lankatonttujen askartelua, oman yrttipeston tekoa tai mato-ongen valmistusta kalastusreissun varalle, joulupukin taitavien apulaisten ohjauksessa.

Kenkäveron käsityökurssi alkamaisillaan

Joulupukin piilopirtin tekemispaja on ennakkotilauksesta varattavissa vähintään 6 hengen ryhmille ympäri vuoden. Kerää siis ystävät kasaan, ja tule tutustumaan Joulupukin käsityösuosikkeihin. Lisätietoja saat myyntipalvelusta; myyntipalvelu@kenkavero.fi, 0440 162 270

Kenkävero

Pursialankatu 6

50100 Mikkeli

www.kenkavero.fi